Мови програмування

С #

Ми працюємо на C # в середовищі .Net:

- WinForms використовували раніше для додатків DescTop
- WPF - використовуємо в даний час для додатків DescTop
- ASP. NET - для WEB-додатків
- WCF для роботи в триланкової архітектурі
- Xamarin для різних цілей.

В якості контролю версій і колективної розробки використовуємо GIT, TFS.
C # використовуємо для створення функцій, що викликаються в збережених процедурах MS SQL Server в випадках, коли швидкодія функцій, написаних на TSQL, не задовольняє по швидкості роботи. 

PHP

PHP ми використовуємо в наших розробках сайтів. Це особисті кабінети споживачів комунальних послуг, сайти розрахункових центрів.
Для ефективного створення web-додатків фахівці фірми БАС розробили власну систему управління контентом CMS, ядро якої побудовано на основі PHP.

Delphi

На Delphi розроблена наша технологічна платформа, на основі якої створено більшість додатків які працюють в даний час. Вона дозволяє конфігурувати систему, яка використовує кілька взаємопов′язаних баз даних, генерувати операції введення даних, довідники, створювати звіти. Один і той же виконуваний файл в залежності від зроблених налаштувань працює в якості додатку по розрахунку зарплати, обліку матеріалів, збуту комунальних послуг, розрахунковому центру і має багато інших реалізацій. 

Java

Мову Java ми використовуємо для розширення програм на Delphi, PHP, C # в інтерфейсній частині для підвищення зручності роботи користувачів, або для розширення функціональних можливостей додатків, коли це не вдається домогтися засобами налаштувань, або коли засоби налаштування не дозволяють домогтися високої швидкодії або зручності роботи. 

Приватне підприємство «Науково-дослідне і конструкторсько-технологічне бюро автоматизованих систем» (скорочено ПП «БАС») Частное предприятие «Научно-исследовательское и конструкторско-технологическое бюро автоматизированных систем» (сокращенно ЧП «БАС») Scientific-research and design-technological bureau of automated systems (abbreviated as BAS)