Забезпечення зручності в оплаті

Незручна оплата - це причина, що б не платити. У гіршому випадку - привід. Змусити платити можуть тільки ті, без послуг яких не обійтися і які можуть легко припинити надання своїх послуг - це електрики, телефоністи і т.п. Але принцип сили не є хороший, він псує настрій людей, їхнє ставлення до підприємства і місцевої влади.

Забезпечити зручність в оплаті, можна шляхом використання відповідного програмного забезпечення при наявності бажання в підприємства і банків. Програма БАС-Населення дозволяє виконати оплату різними способами:

  • перебуваючи в продуктовому супермаркеті підійти до банкомату, дізнатися скільки треба платити і провести оплату;
  • проходячи повз банк підійти до каси, назвати свою адресу або особовий рахунок, та сплатити суму, яку повідомить касир;
  • сидячи вдома ввечері перед телевізором зайти в інтернет на сайт підприємства в свій особистий кабінет, подивитися свої дані і провести оплату
  • будучи у постачальника комунальних послуг з якихось питань, сплатити в касі постачальника послуг. 

Де б не платила людина за комунальні послуги, вони надходять в систему або відразу, або на наступний день.

 

Приватне підприємство «Науково-дослідне і конструкторсько-технологічне бюро автоматизованих систем» (скорочено ПП «БАС») Частное предприятие «Научно-исследовательское и конструкторско-технологическое бюро автоматизированных систем» (сокращенно ЧП «БАС») Scientific-research and design-technological bureau of automated systems (abbreviated as BAS)