Call-центр

Якщо ЖЕК вважається великим підприємством, то без автоматизації обліку заявок населення не обійтися. З одного боку - це планування роботи фахівців, з іншого, виключення скандалів з населенням, скарг президенту.

Хто дзвонив, коли, що треба робити, хто виконавець, коли зроблено, в якому стані, хто приймав заявку і багато інших питань, які треба тримати на обліку.


Ми робимо класифікацію заявок по терміновості. За кожним рівнем терміновості закріплено час її виконання. Відлік часу ведеться від надходження заявки.

Також заявки розрізняються за видами робіт. За кожним видом робіт закріплений перелік етапів виконання. Початок і закінчення виконання кожного етапу вводить диспетчер. За типами заявки і територією закріплені сервісні центри, довідкові дані аварійних служб.

До бази даних заявок можуть бути підключені фахівці сервісних центрів. На своїх екранах вони бачать заявки, призначені ним для виконання. Також можуть бути підключені керівники підприємства, щоб бачити хід виконання заявок, прострочені заявки, статистику заявок.

Можливий облік розмов між диспетчерами із населенням. Історія проходження заявок зберігається в системі досить довго, щоб можна було переглянути її при виникненні будь-яких питань, скарг, подяк.

МИ ПРОПОНУЄМО ДВА ВАРІАНТИ ІНТЕРФЕЙСУ: WEB І DESKTOP


У кожного з двох є свої переваги і свої недоліки:

  • У Desktop більш гнучка і більш реактивна робота, що дуже підходить для системи з невеликою кількістю користувачів.
  • При великій кількості користувачів, розосереджених по місту, краще використовувати WEB інтерфейс. Він зручніший з точки зору організації доступу в систему і захисту даних. Крім того, не накладає ніяких технічних вимог на комп′ютери користувачів.
Приватне підприємство «Науково-дослідне і конструкторсько-технологічне бюро автоматизованих систем» (скорочено ПП «БАС») Частное предприятие «Научно-исследовательское и конструкторско-технологическое бюро автоматизированных систем» (сокращенно ЧП «БАС») Scientific-research and design-technological bureau of automated systems (abbreviated as BAS)