РОЗРАХУНОК ВАРТОСТІ КОМУНАЛЬНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ КК, ОСББ, РКЦ


Ми працюємо з Росією і Україною в комунальній сфері вже більше 15 років. На сьогоднішній день ми не знаємо таку комунальну послугу, з якою б нам не доводилося працювати, і облік якої не був реалізований хоча б у одного замовника.

Але як би не був широкий перелік послуг, з якими у нас є досвід роботи, ми знаємо, що у нового замовника може виявитися свій вид обліку, або своя послуга, з якою ми ще не працювали. І як-би глибоко ми копали в методики розрахунку і узагальнювали алгоритми програм, нам ще обов′язково зустрінеться якась нова задача, яка не потрапить під існуючі налаштування. Тому наша програма БАС має спеціальні засоби для розвитку в бік розширення спектру послуг, що надаються населенню, методик розрахунків, джерел вихідних даних.

 

ДЕТАЛЬНІШЕ:

Приватне підприємство «Науково-дослідне і конструкторсько-технологічне бюро автоматизованих систем» (скорочено ПП «БАС») Частное предприятие «Научно-исследовательское и конструкторско-технологическое бюро автоматизированных систем» (сокращенно ЧП «БАС») Scientific-research and design-technological bureau of automated systems (abbreviated as BAS)