Розрахунок тарифів по квартплаті. ВИД. WEB

(Зовнішній вигляд інтерфейсу WEB)

Модуль розрахунку тарифів по квартплаті є частиною проекту «CityOn» і бере вихідні дані для розрахунку з іншого модуля проекту - «Жилфонд». Можлива доробка модуля для роботи з іншими джерелами даних.

Модуль складається з наступного набору форм.

1.    ПАРАМЕТРИ ДЛЯ РОЗРАХУНКУ ТАРИФів

Форма призначена для зіставлення параметрів, необхідних для розрахунку тарифів, з параметрами житлофонду, заданими в налаштуванні структури будинку.

Малюнок 1 - Параметри для розрахунку тарифу

 

2.     КАЛЬКУЛЯЦІЯ ДЛЯ ПІДРЯДНИКІВ

Форма потрібна для налаштування вартості одиниці роботи (прибирання одного кв.метра, спилювання одного дерева і т.д.) Для різних видів робіт. Можливе налаштування цін за факторами (різні ціни для будинків з різною кількістю поверхів). Для будинків, які не потрапляють ні в яку категорію, можливі індивідуальні ціни.

Малюнок 2 - Калькуляція підрядника

 

3.    РОЗРАХУНОК ТАРИФу ПО БУДИНКУ

На підставі даних, отриманих з налаштувань, в цій формі проводитися безпосередній розрахунок тарифу по конкретному будинку.

Робота починається з вибору будинку.

Малюнок 3 - Вибір будинку зі списку

 

Для пошуку будинку в списку передбачені: сортування, фільтрація, пошук за адресою.

Ви можете шукати будинки за певними параметрами (наприклад, вибір всіх дев′яти поверхових будинків в житловому фонді і т.д.).

Після того як був обраний потрібний будинок, користувач переходить в форму розрахунку тарифу для цього будинку.

У формі розрахунку тарифу після вибору розрахункового місяця і натискання кнопки «Виконати розрахунок» відбувається завантаження необхідних даних з характеристик будинку.

Малюнок 4 - Розрахунок тарифу по будинку

 

Розрахунок виконується за всіма складовими тарифу окремо. Для кожної складової можна переглянути та роздрукувати проміжні результати розрахунку.

Малюнок 5 - Розшифровка розрахунку тарифу по складовій

 

Роздруківка тарифу по будинку виглядає наступним чином:

Малюнок 6 - Роздруківка тарифу по будинку

 

На інших сторінках звіту роздруковані параметри, які використовуються в розрахунку, розрахунки по кожній конкретній складовій тарифу.

Малюнок 7- Параметри для розрахунку тарифу

 

Малюнок 8- Розрахунок по складовій тарифу

Приватне підприємство «Науково-дослідне і конструкторсько-технологічне бюро автоматизованих систем» (скорочено ПП «БАС») Частное предприятие «Научно-исследовательское и конструкторско-технологическое бюро автоматизированных систем» (сокращенно ЧП «БАС») Scientific-research and design-technological bureau of automated systems (abbreviated as BAS)